Песна која ќе ја разберат луѓето со анксиозност

Додека пејачите прават песни за љубовта и сексот, младата пејачка Мејбл пред неколку дена објави песна посветена на анксиозноста.

Мејбл има 23 години и оваа песна ја напишала инспирирана од нејзината борба со анксиозноста. Таа вели дека не било лесно додека ја пишувала песната бидејќи сепак, морала да гледа на позитивен начин.

Оваа песна е создадена за да ве потсети дека не сте сами во борбата, но и тоа дека океј е да не бидете океј. Силни сте. Можете!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s