Донирајте и спасете ја младата Наташа Трпевска

Почитувани!

Да ѝ помогнеме на Наташа Трпевска, млада девојка која има 35 години и боледува од леукемија. Недостигаат 30 000 евра за третман со матични клетки.

Средствата за донација можете да ги уплаќате на нејзината
жиро-сметка 370000015300032 во Еуро Стандард Банка.

Да ѝ помогнеме на оваа млада девојка да продолжи со својот живот понатаму!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s